Onze diensten

Welke diensten levert  Oude Hesselink Coating?

Hoe ziet het proces eruit?

Nadat uw goederen door u bij ons zijn aangeleverd, of door onze transporteur bij u afgehaald en bij ons afgeleverd, worden deze binnengeboekt en de order gepland. Voordat wij de opdracht hebben ontvangen, zijn wij met elkaar overeengekomen welke voorbehandeling en afwerking het krijgt. Is de toepassing voor binnen of buiten, wordt het voorzien van een enkel-laags syteem of meer-laags systeem. Al deze punten zijn belangrijk om een zo lang mogelijke levensduur te garanderen voor uw eindproduct.

Afhankelijk van de grootte van het product beginnen wij met de chemische voorbehandeling om ervoor te zorgen dat de producten vrij zijn van achtergebleven vetten en/ of smeermiddelen. Hulpmiddelen zoals smeeroliën en vetten, die achterblijven bij de productie van werkstukken, zijn niet geschikt voor poedercoating. Zij verhinderen de optimale hechting van de poederdeeltjes met het materiële oppervlakte en kunnen een negatief effect op de oppervlakteafwerking, dus ook op de weersweerstand hebben. Voordat de poedercoating op het oppervlakte wordt aangebracht, moet deze vrij zijn van- en ontdaan van onzuiverheden.

Dit is voor ons de meest toegepaste methode, maar dit kan alleen bij massieve producten of frames van koker en buis, waarbij het frame is voorzien van gaten, waardoor de vloeistoffen van voorbehandeling er weer uit kunnen lopen en in de droogkamer kunnen drogen.

Is bovenstaande chemische voorbehandelingt niet mogelijk, dan gaan wij de producten stralen en daarna  poedercoaten of natlakken.

Het is niet altijd een “standaard” oplossing, maar vaak maatwerk wat wij leveren. Om deze redenen willen wij graag met u in gesprek komen, zodat wij samen de beste oplossing kunnen vinden voor uw toepassing.

Graag zijn wij u van dienst met onze services. Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op. Of maak vrijblijvend een afspraak met ons om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen!

Mailen mag natuurlijk ook: info@oudehesselinkcoating.nl